Mekerwonen.nl

Kies uit meer dan 5500 artikelen van 3 verschillende webshops

De 12 beste interieurmagazines van dit moment

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Ontdek de top 12 leukste interieurmagazines die op dit moment de trend zetten. Deze selectie biedt een breed scala aan stijlen en ideeën, perfect om je creativiteit te prikkelen en je woning naar een hoger niveau te tillen. Vogue Wonen biedt luxe en verfijning, terwijl Marie Claire Maison zich richt op elegante en eigentijdse ontwerpen. Libelle biedt praktische tips voor een gezellig thuis, terwijl ELLE Decor internationale trends belicht met een stijlvolle flair.

Architectural Digest Magazine is dé gids voor architectuur en design op wereldniveau, terwijl House Beautiful warmte en toegankelijkheid uitstraalt in elk nummer. Voor diepgaande inspiratie voor ontwerp biedt The World of Interiors een uniek perspectief, terwijl Sleeper Magazine de wereld van hoteldesigns verkent met een oog voor luxe en comfort. Eigen Huis & Interieur combineert Nederlands design met internationale invloeden, terwijl VTwonen specials zich specialiseert in praktische en trendy make-overs.

Ariadne at Home biedt creatieve DIY-ideeën voor een persoonlijk tintje, terwijl Eigen huis & interieur nog meer diepgang geeft in Dutch design. Ontdek deze magazines en laat je inspireren door hun unieke benaderingen en verfrissende ideeën voor elke ruimte in huis. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne trends of praktische adviezen, deze selectie biedt voor elk wat wils. In dit artikel zullen we uitgebreider ingaan op de leukste interieurmagazines van dit moment.

Top 12 interieurmagazines van dit moment

Ontdek de top 12 leukste interieurmagazines die momenteel de standaard zetten in de wereld van design en decoratie. Vogue Wonen prikkelt met luxe en verfijning, terwijl Marie Claire Maison elegantie combineert met eigentijdse trends. Libelle biedt praktische adviezen voor een warm en gezellig thuis, terwijl ELLE Decor internationale trends belicht met een stijlvolle twist.

Architectural Digest Magazine biedt een wereldwijd perspectief op architectuur en design, terwijl House Beautiful uitnodigt met warmte en toegankelijkheid. The World of Interiors biedt diepgaande inzichten en unieke perspectieven op design, terwijl Sleeper Magazine de luxe en comfort van hotelontwerp verkent.

Eigen Huis & Interieur combineert Nederlands design met internationale invloeden, terwijl VTwonen specialistische en trendy make-overs aanbiedt voor elke ruimte in huis. Ariadne at Home biedt creatieve DIY-ideeën voor een persoonlijke touch, terwijl Eigen huis & interieur nog meer diepgang biedt in Dutch design.

Deze selectie van magazines inspireert met een diverse mix van stijlen, van tijdloze elegantie tot cutting-edge moderniteit. Of je nu op zoek bent naar decoratie-ideeën, renovatie-inspiratie of gewoon een creatieve boost voor je huis, deze magazines bieden het allemaal. Laat je inspireren door hun unieke benaderingen en frisse ideeën voor elke ruimte in huis.

Vogue Wonen

Vogue Wonen staat synoniem voor luxe en verfijning in de wereld van interieurmagazines. Het tijdschrift biedt een exclusieve kijk op de meest elegante en inspirerende interieurs wereldwijd. Met zijn gedetailleerde fotografie en diepgaande reportages neemt Vogue Wonen lezers mee naar de meest verfijnde huizen, waarbij elk detail, van meubels tot accessoires, zorgvuldig is gekozen om een tijdloze esthetiek te creëren.

Het magazine speelt in op de nieuwste trends in design en decoratie, maar behoudt altijd een gevoel van klassieke schoonheid en elegantie. Het richt zich niet alleen op het tonen van prachtige interieurs, maar biedt ook inzicht in de verhalen achter de ontwerpen en de creatieve visies van de mensen erachter. Vogue Wonen is een essentiële bron voor wie op zoek is naar inspiratie om zijn eigen huis te transformeren tot een oase van luxe en stijl.

Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een complete renovatie of gewoon een vleugje glamour wilt toevoegen aan je interieur, Vogue Wonen biedt inspiratie en aspiratie in gelijke mate. Het blijft een baken van verfijning en een bron van onuitputtelijke inspiratie voor liefhebbers van schoonheid en design over de hele wereld.

Marie Claire Maison

Marie Claire Maison staat bekend om haar elegante benadering van interieurontwerp en decoratie, waarbij hedendaagse trends worden gecombineerd met tijdloze stijl. Wij zijn van mening dat het behoort tot één van de leukste interieurmagazines van dit moment. Het magazine biedt lezers een diepgaande kijk op inspirerende interieurs, variërend van chique stedelijke appartementen tot rustieke landelijke woningen. Met een focus op verfijning en esthetiek, presenteert Marie Claire Maison niet alleen prachtige beelden van interieurs, maar ook de verhalen en creatieve visies achter de ontwerpen.

Het tijdschrift omarmt de diversiteit van de designwereld en laat zien hoe verschillende stijlen harmonieus kunnen samenkomen om een unieke en persoonlijke ruimte te creëren. Van minimalistische inrichtingen tot weelderige, eclectische composities, Marie Claire Maison biedt een breed scala aan ideeën voor elke smaak en voorkeur.

Naast het tonen van inspirerende woningen, richt Marie Claire Maison zich ook op praktische adviezen voor het inrichten en stylen van verschillende ruimtes. Het biedt tips over kleurkeuzes, meubel arrangementen en selectie van accessoires, waardoor lezers concrete stappen kunnen zetten om hun eigen interieur te verbeteren.

Met zijn toewijding aan esthetiek, creativiteit en bruikbare adviezen blijft Marie Claire Maison een essentiële bron voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurontwerp en decoratie. Het blijft een inspirerend platform dat zowel ervaren ontwerpers als amateurdecorateurs inspireert om hun creatieve grenzen te verleggen en hun persoonlijke stijl uit te drukken in hun leefomgeving.

Libelle

Libelle is niet alleen een blad, maar ook een raadgever en metgezel voor veel Nederlandse huishoudens. Het magazine staat bekend om zijn praktische adviezen, gezellige sfeer en toegankelijke benadering van interieur en huiselijke zaken. Libelle biedt lezers inspiratie om van hun huis een warme en gastvrije plek te maken, ongeacht de grootte of stijl van de ruimte.

Met rubrieken zoals ‘Binnenkijken bij’ en ‘DIY-ideeën’ geeft Libelle lezers een kijkje in de diverse interieurs van Nederlandse huishoudens en biedt het praktische tips om zelf aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het organiseren van een kleine ruimte, het decoreren van een kinderkamer of het vinden van betaalbare decoratie-ideeën, Libelle staat klaar met bruikbare adviezen en creatieve oplossingen.

Het magazine weet ook de balans te vinden tussen trendgevoelige ideeën en tijdloze stijlen, waardoor het relevant blijft voor een breed publiek. Of je nu op zoek bent naar tips voor seizoensdecoraties, tuinadvies of eenvoudige manieren om een ruimte op te frissen, Libelle biedt een schat aan informatie en inspiratie om je huis te transformeren tot een plek waar je je echt thuis voelt.

Libelle blijft een geliefd magazine voor lezers die op zoek zijn naar praktisch advies, gezelligheid en een vleugje creativiteit in hun dagelijks leven en interieur. Kortom, het mag daarom niet ontbreken in een lijst met de beste interieurmagazines.

ELLE Decor

ELLE Decor is een vooraanstaand magazine dat wereldwijd bekendstaat om zijn verfijnde benadering van interieurontwerp en decoratie. Het biedt lezers een exclusieve blik op de meest inspirerende en innovatieve interieurs, zowel in stedelijke als landelijke omgevingen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor esthetiek, brengt ELLE Decor de nieuwste trends en tijdloze elegantie samen in zijn pagina’s.

Het magazine onderscheidt zich door zijn vermogen om internationale invloeden te combineren met lokale smaken, waardoor het een breed scala aan lezers aanspreekt die op zoek zijn naar zowel moderne als klassieke inspiratie. ELLE Decor belicht niet alleen prachtige woningen, maar biedt ook diepgaande interviews met vooraanstaande ontwerpers en architecten, waarbij hun creatieve visies en filosofieën worden verkend.

Daarnaast richt ELLE Decor zich op praktische adviezen voor het inrichten van verschillende ruimtes, van woonkamers tot keukens en slaapkamers. Het magazine biedt lezers tips over kleurenpaletten, meubel arrangementen en het gebruik van accessoires om een persoonlijke stempel te drukken op hun interieur.

Met zijn toewijding aan innovatie, schoonheid en bruikbaarheid blijft ELLE Decor een onmisbare bron van inspiratie voor designliefhebbers over de hele wereld. Het blijft evolueren en anticiperen op nieuwe trends, terwijl het tegelijkertijd trouw blijft aan zijn kernwaarden van elegantie en verfijning in interieurontwerp.

Architectural Digest Magazine

Architectural Digest Magazine is het volgende magazine dat wij beschouwen als één van de beste interieurmagazines en staat wereldwijd bekend als dé autoriteit op het gebied van architectuur, design en luxe interieurs. Het magazine biedt lezers een exclusieve kijk op enkele van de meest adembenemende woningen en architectonische hoogstandjes over de hele wereld. Met zijn gedetailleerde fotografie en diepgaande reportages neemt Architectural Digest Magazine lezers mee achter de schermen van buitengewone residenties, waarbij elk aspect van design en decor tot in de kleinste details wordt belicht.

Het tijdschrift richt zich niet alleen op particuliere woningen, maar ook op indrukwekkende commerciële projecten en culturele iconen. Het verkent de nieuwste trends in architectuur en design, terwijl het ook de historische context en de invloeden achter de ontwerpen blootlegt. Architectural Digest Magazine biedt een platform voor toonaangevende ontwerpers en architecten om hun werk te presenteren en hun visie op de toekomst van design te delen.

Daarnaast biedt het magazine ook praktische inzichten voor lezers die geïnteresseerd zijn in het transformeren van hun eigen ruimtes. Het geeft tips over materialen, kleuren en meubelkeuzes, zodat lezers kunnen leren hoe ze de esthetiek en functionaliteit van hun huis kunnen verbeteren.

Met zijn diepgaande journalistiek en compromisloze aandacht voor detail blijft Architectural Digest Magazine een onmisbare bron van inspiratie en kennis voor iedereen die gepassioneerd is door architectuur en design.

House Beautiful

House Beautiful is een iconisch magazine dat al meer dan een eeuw lang de norm zet voor warmte, stijl en toegankelijkheid in interieurontwerp. Het richt zich op het inspireren van lezers met praktische ideeën en creatieve oplossingen om hun huis mooier en comfortabeler te maken. Het magazine biedt een mix van tijdloze esthetiek en eigentijdse trends, waardoor het relevant blijft voor een breed publiek.

House Beautiful onderscheidt zich door zijn vermogen om de diversiteit van interieurstijlen te omarmen, van klassiek tot modern en alles daartussenin. Het presenteert inspirerende interieurs van over de hele wereld, waarbij elke pagina een uitnodiging is om de mogelijkheden van decoratie en design te verkennen. Het magazine biedt niet alleen visuele pracht, maar ook praktische adviezen over hoe lezers hun eigen ruimtes kunnen transformeren.

Naast het tonen van prachtige woningen, biedt House Beautiful ook diepgaande artikelen over kleurtrends, meubelontwerpen en seizoensgebonden decoratie-ideeën. Het geeft lezers de tools en inspiratie die ze nodig hebben om hun huis te personaliseren en een plek te creëren die hun persoonlijke stijl weerspiegelt.

Met zijn lange geschiedenis van inspiratie en innovatie blijft House Beautiful een vertrouwde gids voor iedereen die zijn huis wil verfraaien en verbeteren. Het blijft een bron van ideeën en advies die generaties lezers heeft geïnspireerd om hun huis te transformeren tot een plek waar ze zich echt thuis voelen.

The world of interiors

The World of Interiors is een toonaangevend tijdschrift dat bekend staat om zijn diepgaande exploratie van kunst, design en interieurarchitectuur. Het biedt lezers een uniek perspectief op de wereld van esthetiek en creativiteit, waarbij het zich richt op zowel historische als eigentijdse interieurs van over de hele wereld. Het tijdschrift staat bekend om zijn eclectische benadering, waarbij het grenzen verlegt en conventies uitdaagt in interieurontwerp.

Wat The World of Interiors onderscheidt, is zijn vermogen om de schoonheid te vinden in het onverwachte en het buitengewone. Het gaat verder dan louter oppervlakkige trends en biedt diepgaande inzichten in de kunst van het inrichten en decoreren. Door zijn uitgebreide reportages en gedetailleerde fotografie brengt het magazine verborgen schatten aan het licht en inspireert het lezers om hun eigen ruimtes op een nieuwe manier te benaderen.

Naast het tonen van adembenemende interieurs, biedt The World of Interiors ook een platform voor vooraanstaande ontwerpers, kunstenaars en architecten om hun werk te presenteren en hun visie op design te delen. Het magazine moedigt lezers aan om verder te kijken dan de voor de hand liggende keuzes en hun eigen creatieve pad te volgen bij het vormgeven van hun leefomgeving.

Sleeper Magazine

Sleeper Magazine richt zich op de wereld van hotel ontwerp en biedt lezers een exclusief kijkje achter de schermen van luxe accommodaties wereldwijd. Het magazine staat bekend om zijn diepgaande analyses van hotelinterieurs, van iconische resorts tot intieme boetiekhotels, en biedt een platform voor innovatieve ontwerpers en architecten om hun visie te delen.

Wat Sleeper Magazine onderscheidt, is zijn focus op de symbiose tussen esthetiek, comfort en functionaliteit binnen de context van gastvrijheid. Het verkent niet alleen de visuele aspecten van hotelontwerp, maar ook de strategische beslissingen en creatieve processen die leiden tot de creatie van unieke ervaringen voor gasten. Door zijn gedetailleerde fotografie en diepgaande reportages biedt het magazine een inspirerend inzicht in de evolutie van hotelinterieurs en trends binnen de industrie.

Naast het tonen van inspirerende voorbeelden van hotelontwerp, fungeert Sleeper Magazine als een bron van innovatie en ideeën voor professionals in de hospitality sector. Het biedt analyses van markttrends, interviews met vooraanstaande figuren uit de branche en updates over de nieuwste projecten en ontwikkelingen binnen de wereldwijde hotelindustrie.

Met zijn toewijding aan excellentie, creativiteit en gastvrijheid blijft Sleeper Magazine een essentiële publicatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst en wetenschap achter het ontwerpen van exceptionele hotelervaringen.

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is een vooraanstaand Nederlands magazine dat zich richt op hoogwaardig interieur en lifestyle. Het biedt lezers een uitgebreid overzicht van de nieuwste trends, innovatieve ontwerpen en inspirerende interieurs, zowel nationaal als internationaal. Het tijdschrift staat bekend om zijn diepgaande benadering van Dutch design, waarbij het de nadruk legt op creativiteit, vakmanschap en functionaliteit.

Wat Eigen Huis & Interieur onderscheidt, is zijn vermogen om traditionele en eigentijdse elementen harmonieus te combineren in een divers scala aan interieurvoorbeelden. Van minimalistische appartementen tot weelderige landhuizen, het magazine biedt een breed spectrum aan stijlen en benaderingen, allemaal met een gemeenschappelijke focus op kwaliteit en esthetiek.

Naast het presenteren van prachtige woningen en interieurs, fungeert Eigen Huis & Interieur als een gids voor lezers die op zoek zijn naar praktische adviezen en tips van experts. Het biedt inzicht in materialen, kleuren, en meubelskeuzes, waardoor lezers worden aangemoedigd om hun eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen en toe te passen in hun leefomgeving.

Met zijn toewijding aan innovatie, creativiteit en kwaliteit blijft Eigen Huis & Interieur een onmisbare bron van inspiratie voor designliefhebbers en professionals in Nederland en daarbuiten. Het biedt een platform voor zowel gevestigde ontwerpers als opkomend talent om hun werk te presenteren en de grenzen van interieurontwerp te verleggen.

VTwonen specials

VTwonen specials is een uitbreiding van het bekende Nederlandse woonmagazine VTWonen, dat zich richt op specifieke thema’s en seizoensgebonden trends binnen interieurdesign. Het biedt lezers een diepgaande verkenning van inspirerende interieurs, waarbij elk nummer een uniek thema belicht, zoals tuinieren, feestdagen of renovaties. Met zijn focus op praktische tips en creatieve ideeën, fungeert VTWonen specials als een gids voor lezers die hun huis willen transformeren en up-to-date willen blijven met de laatste trends.

Wat VTWonen specials onderscheidt, is zijn vermogen om de diverse aspecten van wonen te omvatten, van decoratie tot functionele oplossingen en duurzame keuzes. Het biedt niet alleen visuele inspiratie door middel van gedetailleerde fotografie en opvallende styling, maar ook bruikbare adviezen over hoe lezers hun eigen ruimtes kunnen aanpassen en verbeteren.

Naast het tonen van prachtige interieurs, biedt VTWonen specials ook interviews met ontwerpers en experts, waarbij hun inzichten en creatieve processen worden gedeeld. Het moedigt lezers aan om hun eigen stijl te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl het hen voorziet van de tools en inspiratie die nodig zijn om hun huis om te vormen tot een plek die hen inspireert en verwelkomt.

Met zijn toewijding aan innovatie, stijl en praktische bruikbaarheid blijft VTWonen specials een gewaardeerde bron van inspiratie voor liefhebbers van interieurdesign en een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn huis wil verbeteren en personaliseren.

Ariadne at Home

Ariadne at Home is een geliefd Nederlands magazine dat bekend staat om zijn warme, huiselijke benadering van interieur en lifestyle. Het biedt lezers een bron van inspiratie en praktische adviezen om van hun huis een persoonlijke en gezellige oase te maken. Het magazine richt zich op creatieve DIY-projecten, budgetvriendelijke decoratietips en het gebruik van kleur om een ruimte te transformeren.

Wat Ariadne at Home onderscheidt, is zijn focus op het creëren van een sfeer van comfort en gezelligheid in huis. Het biedt niet alleen ideeën voor het decoreren van interieurs, maar ook voor het organiseren van feesten en het stylen van seizoensgebonden evenementen. Door middel van gedetailleerde fotografie en toegankelijke tekst moedigt het magazine lezers aan om hun eigen creativiteit te omarmen en hun huis te personaliseren op een manier die past bij hun levensstijl.

Daarnaast biedt Ariadne at Home ook een kijkje in inspirerende huizen van over de hele wereld, waarbij elke woning een uniek verhaal vertelt over de mensen die er wonen en hun persoonlijke stijl. Het magazine fungeert als een gids voor lezers die op zoek zijn naar eenvoudige manieren om hun leefruimte te verbeteren en te genieten van een harmonieuze omgeving die uitnodigt tot ontspanning en creativiteit.

Met zijn toewijding aan huiselijkheid, creativiteit en praktische adviezen blijft Ariadne at Home een gewaardeerde metgezel voor lezers die op zoek zijn naar inspiratie en ondersteuning bij het creëren van een huis dat echt aanvoelt als thuis.

Eigen huis & interieur

Eigen Huis & Interieur is een vooraanstaand Nederlands magazine dat al decennialang inspiratie biedt op het gebied van interieurdesign en lifestyle. Het richt zich op zowel traditionele als eigentijdse aspecten van wonen, met een sterke nadruk op Dutch design en innovatieve ontwerpen. Het magazine staat bekend om zijn gedurfde benadering van esthetiek en functionaliteit, waarbij het lezers uitnodigt om hun eigen persoonlijke stijl te ontdekken en te ontwikkelen.

Wat Eigen Huis & Interieur onderscheidt, is zijn vermogen om de diversiteit en creativiteit van het Nederlandse interieur te vieren. Het biedt een platform voor zowel gevestigde ontwerpers als opkomend talent om hun werk te presenteren en de nieuwste trends te verkennen. Door middel van gedetailleerde fotografie en diepgaande reportages brengt het magazine inspirerende interieurs tot leven, van strakke en minimalistische ruimtes tot warme en eclectische composities.

Naast het tonen van prachtige woningen en interieurs, fungeert Eigen Huis & Interieur als een gids voor lezers die op zoek zijn naar praktische adviezen en tips van experts. Het biedt inzicht in materialen, kleurenpaletten en meubelkeuzes, waardoor lezers worden aangemoedigd om hun eigen ruimtes te transformeren tot een weerspiegeling van hun persoonlijke smaak en levensstijl.

Met zijn langdurige toewijding aan innovatie, creativiteit en kwaliteit blijft Eigen Huis & Interieur een vertrouwde bron van inspiratie voor designliefhebbers in Nederland en daarbuiten. Het blijft een essentiële metgezel voor iedereen die zijn huis wil verfraaien en verbeteren, met een focus op tijdloze schoonheid en eigentijdse trends binnen het interieurontwerp.

Conclusie: leukste interieurmagazines 

De diversiteit en diepgang van interieurmagazines biedt lezers een breed scala aan inspiratie en praktische inzichten om hun leefruimtes te verfraaien. Elk magazine, zoals Vogue Wonen, Marie Claire Maison, ELLE Decor, Architectural Digest Magazine, House Beautiful, The World of Interiors, Sleeper Magazine, Eigen Huis & Interieur, VTwonen specials, Ariadne at Home en Eigen Huis & Interieur, brengt unieke perspectieven en expertise naar voren die passen bij verschillende smaken en stijlen.

Vogue Wonen en Marie Claire Maison richten zich op elegantie en verfijning, terwijl ELLE Decor en Architectural Digest Magazine wereldwijd trends en exclusieve inzichten in luxe interieurs bieden. House Beautiful omarmt een huiselijke benadering met praktische adviezen, terwijl The World of Interiors en Sleeper Magazine dieper ingaan op artistieke en conceptuele aspecten van design.

Eigen Huis & Interieur en VTwonen specials bieden Nederlandse lezers uitgebreide handleidingen voor huisinrichting, terwijl Ariadne at Home een focus legt op creativiteit en huiselijkheid. Deze magazines fungeren niet alleen als bronnen van inspiratie, maar ook als gidsen voor het ontdekken van persoonlijke stijl en het implementeren van praktische oplossingen voor interieurontwerp.

Samengevat bieden deze interieurmagazines een rijke schat aan ideeën en expertise, waardoor lezers over de hele wereld worden aangemoedigd om hun eigen omgeving te transformeren in persoonlijke, gastvrije en esthetisch aantrekkelijke ruimtes. Mochten er interieurmagazines bestaan die thuishoren in een lijst met de leukste interieurmagazines, dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *